Videotest: Mazda MX-5 2.0i RC

RoadsterCoupé Mazda MX-5 je moc prima auto. A když byla příležitost si ho znovu půjčit, nemohli jsme říct ne. Sledujte další videotest!

Na roadsteru Mazda MX-5 nového není skoro vůbec nic. Tak proč jsme si ho půjčovali k testu? Protože nás prostě a jednoduše baví a také jsme chtěli zas jednou udělat recenzi auta, kvůli kterému stojí za to vstát brzy ráno a jet do práce (nebo jen tak nazdařbůh kamkoli) tou delší cestou.

Nedočkáte se tak hodnocení věcí, jako je hloubka a velikost kufru, místo nad hlavou, poloměr otáčení, porovnání ceny a výbavy se Škodou Rapid či spotřeba paliva. Prostě jsme se chtěli projet autem, které nás vždycky bavilo a které si jen tak mimochodem ještě pořád můžeme koupit. Teda, aspoň čistě teoreticky.

Mazda MX-5 fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Mazda MX-5 fotogalerie

Mazdu MX-5 nemůžete měřit pravítkem. Je to jedno z mála aut, která ještě umí nabídnout tu syrovou radost z řízení a která neupozaďují řidičské zažítky za marketingové bláboly. Jestli se nedokážete bavit v tomhle autě, tak nejste řidičský fajnšmekr a autům nerozumíte. Je to možná krutá pravda, ale je to tak.

autoweb.cz

Líbilo se vám video? Řekněte nám svůj názor v komentářích pod článkem!

14.8.2012 10:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist