Revoluce mezi automobilovými časopisy

K českým čtenářům dorazil fenomén jménem iMOTOR – první interaktivní magazín o autech.

V pátek 21. 11. vyjde první číslo interaktivního magazínu pro motoristy iMOTOR, který je českou mutací stejnojmenného magazínu vydávaného ve Velké Británii nakladatelstvím Dennis Publishing. Mezi českými interaktivními magazíny, které kombinují výhody tištěných a on-line médií, se jedná o první titul s motoristickou tématikou. 

„Díky spolupráci se serverem Autoweb.cz bude mít česká mutace iMOTORu už od svého spuštění minimálně 35 tisíc registrovaných čtenářů. Chceme ale tento iMagazín ještě dále podpořit silnou mediální kampaní na internetu a v rádiích,“ říká k ambicím nového titulu Jan Fahoun, ředitel vydavatelského domu MediaCo. „Stejně jako naše stávající tituly spojuje iMOTOR to nejlepší z klasických časopisů a on-line médií. Čtenáři časopisem ‚listují‘ za pomoci myši stejně, jako by otáčeli stránky tištěného magazínu. Navíc si ale mohou stránky přibližovat, zvětšovat fotografie nebo jedním kliknutím přehrávat videa, vložená přímo do stránek časopisu,“ dodává Fahoun. 

Interaktivita nicméně nebude jediným, a dokonce ani hlavním lákadlem iMOTORmag.cz. „Díky spolupráci s prestižním britským vydavatelstvím Dennis Publishing, do jehož portfolia patří tituly jako Maxim, EVO nebo Octane, nabízí iMotor českému publiku aktuální recenze nových sportovních vozů, luxusních automobilů a jinak výjimečných aut, o nichž se tuzemský čtenář mnohdy dozvídal jen okrajově a se značným zpožděním,” vysvětluje šéfredaktor Jiří Červenka. iMOTOR se chce od stávající nabídky motoristických titulů lišit také lehkým, moderním jazykem a vtipem, to vše při zachování vysoké informační hodnoty. 

Časopis bude čtenářům distribuován výhradně prostřednictvím e-mailu jako čtrnáctideník. Jedinou podmínkou je registrace platné e-mailové adresy. Zájemci se mohou již dnes bezplatně registrovat na internetové adrese www.imotormag.cz

O společnosti MediaCo: 

MediaCo je vydavatelství, které se zaměřuje na vydávání komunitních interaktivních magazínů (iMagazínů). Tento ojedinělý projekt zaznamenal v zahraničí veliký ohlas, u nás je zatím novinkou. Spojuje výhody tiskových a internetových médií v jeden kompaktní a interaktivní produkt. iMagazíny jsou čtenářům zasílány zdarma, stačí se pouze zaregistrovat a zadat svoji emailovou adresu. Vedle magazínu iMOTOR vydává MediaCo iMagazíny Beast, Shot, The Men a Shine.

autoweb.cz

20.11.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist