Hyundai Genesis bez kamufláže

Teď už si můžeme udělat docela přesný obrázek, jak bude nový sedan od automobilky Hyundai vlastně vypadat.

Když chcete v dnešní době něco utajit, je třeba být skutečně paranoidní. Foťáky s dostatečným rozlišením jsou dnes v každém druhém mobilu – třeba v tom, kterým šikovný korejec nafotil zcela nezamaskované Hyundai Genesis v jakýchsi veřejných podzemních garážích.

Hyundai chce auto odhalit u příležitosti 40. výročí svého založení, několik dní před lednovým autosalonem v Detroitu. Člověk, který se v nezamaskovaném prototypu vydal na nákupy ovšem svého zaměstnavatele připravil o moment překvapení.

Hyundai genesis fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Hyundai genesis fotogalerie

Uvidíme, jak bude Genesis vypadat ve skutečnosti, na fotkách je zatím zajímavý spíš interiér. Najdete v něm ovladač ve stylu iDrive, umístěný za voličem automatické převodovky. Co se týče exteriéru, nedá se přehlédnout silná inspirace mnohými soudobými sedany. Žáď a zadní sloupky střechy jsou podobné pětkovému BMW, v autě ale možná sem tam uvidíte i Mercedes třídy S, Toyotu Crown, Infiniti M45, Lexus LS… Důležité pro Hyundai ale je, aby vůz dobře jezdil, byl kvalitní a jeho cena nebyla nastřelená příliš blízko silné konkurenci.

autoweb.cz

29.11.2007 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist