Fiat 500 Abarth Competizione Limited Edition

Omezenou sérii Fiatu 500 Abarth dostanou jenom bludní Holanďané.

Proč k nám vozí Fiat jen základní verze pětistovky, zatímco jiné trhy jsou doslova přesyceny různými nadupanými speciály a limitovanými edicemi? No, toto je spíš otázka na marketingové oddělení a ne na nás. Každopádně nám nic nebrání přivézt si teď jeden limitovaný Fiat 500 Abarth z Nizozemí.

Fiat 500 Abarth Competizione Limited Edition je vlastně obyčejný Abarth 500, ale má unikátní 17“ kola v černém provedení, jedinečné sedačky a několik doplňků v interiéru (například plaketu s pořadovým číslem), které ho odlišují od davu.

Fiat 500 fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Fiat 500 fotogalerie

Abarth 500 Competizione má v základní výbavě dále klimatizaci, navigaci a výkonný audio systém. Když jsme u toho výkonu, přeplňovaná čtrnáctistovka produkuje slušných 135 koní výkonu a 206 Nm točivého momentu. Na důstojný dopředný pohyb to zajisté postačí.

Základní cena je na Nizozemském trhu 24 995 eur (650 000 korun) včetně místních daní. Prodej by měl být zahájen do konce července.

autoweb.cz

14.7.2009 2:06

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist