Ohlasy jezdců – Barumka: RZ 10

Halenkovice (délka 24,22 km)

Neděle 21. srpna 2005 – 9:13 hodin Giandomenico Basso prolétl nejrychleji RZ 10 Halenkovice a jasně tak naznačil, že se hodlá ještě poprat o stupně nejvyšší. Svou ztrátu na dosud vedoucího Travagliu se mu podařilo stáhnout o téměř dvacet vteřin. Druhý čas zajel při prvním průjezdu Halenkovic otrokovický jezdec Pavel Valoušek, čímž se posunul na desáté místo absolutně. Třetí nejrychlejší průjezd zaznamenal Kopecký, kterému to ovšem v souboji s Bassem nepomohlo a ztratil v jeho prospěch svou třetí příčku. Za cílem RZ 10 definitivně odstupuje Michal Solowow, který dnes startoval s využitím systému Super Rally.   Renato Travaglia (startovní číslo 2, Renault Clio S1600):
„Promiňte, musím si hlídat čas.“  Martin Prokop (startovní číslo 18, Suzuki Ignis S1600):
„Vše je OK. Svou pozici již určitě nezměníme, ale pojedeme určitě rychle. Rozhodně nezpomalíme.“ ¨ Jan Kopecký (startovní číslo 4, Mitsubishi Lancer EVO VII):
„Uvidíme, závod je ještě dlouhý.“  Václav Arazim (startovní číslo 6, Mitsubishi Lancer EVO VIII):
„Nám by stačila ta naše pozice, není třeba ji měnit. Tato vložka byla jako rozcvička fajn.“  Miroslav Cais (startovní číslo 22, Mitsubishi Lancer EVO VIII):
„Určitě nemáme na Pecha a Kopeckého, tito kluci jsou jinde. Možná nás ještě předjede Mira Jandík.“  Miroslav Jandík (startovní číslo 11, Mitsubishi Lancer EVO VII):
„Dnešek je zatím v pohodě. Jestli se ale dokážeme propracovat výš, to teď nedokážeme říct.“  Marco Cavigioli (startovní číslo 10, Subaru Impreza STi):
„Jestli dokážeme být lepší, to nevím. Asi ne. Máme problém s levým předním kolem.“  Jan De Winkel (startovní číslo 17, Renault Clio S1600):
„Jestli změním pozici v cílové listině, netuším. Určitě se budeme snažit.“  Pavel Valoušek (startovní číslo 19, Suzuki Ignis S1600):
„Nebrzdí nám auto. Nevím, jestli s tímto dokážu udržet krok.“  Antonín Tlusťák (startovní číslo 29, Citroen Saxo Kit Car):
„Dnes už to jiné nebude. Všechno bude pravděpodobně stejné jako včera.“  Jan Štěpánek (startovní číslo 32, Subaru Impreza STi):
„Auto pořád jede na tři válce, navíc se do toho ještě přidal přední diferák a zlobí nás i středový.“  Milan Chvojka (startovní číslo 21, Mitsubishi Lancer EVO VIII MR):
„Já už se asi moc výš neposunu.“  Lubomír Minařík (startovní číslo 44, Škoda Felicia Kit Car):
„Jestli nám bude fungovat auto, tak určitě zaútočíme výš. Budeme se snažit.“  Zdeněk Vlček (st. č. 33, Mitsubishi Lancer EVO VI):
„Pojedeme pořád minimálně stejně rychle.“  Emil Triner (st. č. 23, Mitsubishi Lancer EVO VII):
„Jestli se polepším ve své třídě, tak to teda nevím. Určitě pojedeme rychle.“  Petr Poulík (st. č. 26, Mitsubishi Lancer EVO VI):
„Dneska už se pravděpodobně velice nic nezmění.“  Jiří Volf (st. č. 53, Mitsubishi Lancer EVO VI):
„Na začátku jsem udělal chybu, vzal jsem s sebou nějaký plotek. Naštěstí se to obešlo bez větší ztráty.“  Roman Odložilík (st. č. 30, Renault Clio S1600):
„Jedeme pořád co můžeme. Lepší pozici dneska už asi nevybojujeme.“

Vojta Houska

21.8.2005 6:05

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist