Závodní škola pro majitele GT-R

Importér Nissanu GT-R do Velké Británie nabízí majitelům kurzy závodní jízdy.

Importér se tak rozhodl po velmi dobrých zkušenostech a pozitivních ohlasech s podobnou akademií pro majitele Nissanů 350Z. Také BMW Fahrer Training je velmi úspěšný a zatím ojedinělý.

Novopečení majitelé, ale i další zájemci (kteří si ovšem budou muset připlatit), se svezou na okruhu v Silverstone a samozřejmě také na Nurburgringu.

Program se skládá z 45 minut trvající jízdy s instruktorem v Nissanu GT-R a také probíhá školení, jak driftovat s Nissanem 350Z. Následují volné jízdy a měření času. Úspěšní absolventi získají oficiální závodní licenci.

Program může být velmi lákavý pro zákazníky, kteří si objednali Nissan GT-R, ale ještě na něj budou čekat. Jezdí se s oficiálními vozy Nissanu. Importér si od toho slibuje, že až k zákazníkovi auto dorazí, bude plně připraven zvládat nástrahy skoro pětisetkoňového monstra.

Tak doufejme, že na našich stránkách neuvidíme v sekci Když se nedaří příliš často Nissan GT-R s britskou značkou.

Také by se vám líbila takováhle autoškola? Místo Fabie 1.2 Nissan GT-R. Místo ploužení se po Praze kroužení na Nurburgringu.

autoweb.cz

20.6.2008 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist