Nové diskuzní skupiny Technika F1 a Jezdci pro rok 2007

Podělte se o své názory či zkušenosti.

Milí čtenáři,
na vaše přání jsme založili dvě další diskuzní skupiny: Jezdecké složení formule 1 pro rok 2007 a Technika formule 1. Diskuzní skupiny najdete jako obvykle pod odkazem vstoupit do diskuze vpravo nahoře.Současný přehled diskuzních skupin je následující:MOTORHOME
Obecná diskze pro návštěvníky magazínu FORMULE.cz. Zde si můžete povídat o čemkoli, co vás napadne, je jedno, zda o formuli 1, nebo čemkoli jiném, co s formulí zrovna nesouvisí.

FORMULE.CZ
Toto fórum je určeno pro komunikaci mezi čtenáři a redakcí. Své připomínky, návrhy, kritiku a zpětnou vazbu, stejně jako upozornění na nejrůznější chyby a nedostatky směřujte proto sem. Tato diskuze je moderovaná, to znamená že se budeme snažit odpovídat na všechno a pokud to bude relevantní a možné, tak i zjednat nápravu.

MOTOKÁRY
V této diskuzní skupině můžete diskutovat na téma motokár, domlouvat si závody v půjčovnách či sledovat aktuality ohledně motokárové série FORMULE.cz CUP.

BAZAR
Pokud chcete nabídnout či koupit cokoliv, co souvisí s formulí 1, pak neváhejte a vložte svůj inzerát. Do bazaru vkládejte, prosím, pouze inzeráty. Chcete-li diskutovat, zveme Vás srdečně do fór k tomu určených.

SIMULÁTORY
Pro všechny fanoušky on-line hraní populárních simulátorů.

MotoGP
Vše o motorkách v sezoně 2006.

Jezdecké složení F1 pro rok 2007
Diskutujte a spekulujte na téma jezdeckých složení jednotlivých týmů formule 1 pro rok 2007.

TECHNIKA F1
Diskutujte na téma technických aspektů formule 1.

Tomáš Richtr

26.5.2006 1:10

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist