Video: Rolls-Royce Ghost – první jízda

První představení nového Rolls Royce na silnici.

Rolls-Royce Ghost se oficiálně představí veřejnosti na autosalonu ve Frankfurtu. Proto se nyní začínají ven dostávat nové fotografie, videa a další informace.

My nicméně už víme to nejdůležitější. Nový „malý“ Rolls-Royce Ghost je postaven na prodlouženém BMW řady 7 a ačkoli je o poznání menší než Rolls-Royce Phantom, pod kapotou má mnohem větší výkon než právě jeho větší bratr.

Dvakrát přeplňovaný dvanáctiválec má výkon 570 koní a točivý moment 780 Nm. Stovku udělá za 4,9 sekundy, a tak se ptáme, zda je tohle vůbec ještě luxusní limuzína, nebo spíše už supersedan…

Product Manager společnosti Rolls-Royce vás proveze na první krátké projížďce a protože je jeho angličtině dobře rozumět, nebudeme rozepisovat, co všechno říká. Stejně se, jak jistě tušíte, jedná o naučené marketingové fráze.

Nicméně si povšimněte jedné věci. Zatímco se při natáčení videí pereme při záběrech z kabiny obyčejných aut s hlukem větru a pneumatik, tentokrát není slyšet vůbec nic. Tohle bude vážně luxusní limuzína.

 

autoweb.cz

13.8.2009 7:56

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist