JE Design Audi Q7 Widebody

Firma JE Design k tuningu přistupuje s nekompromisním heslem všechno nebo nic...

Tuningová firma JE Design z Leingartenu připravila pro SUV Q7 masivní bodykit, výkonnější turbodiesel, speciální kola a elektronicky snížený podvozek.

Třílitrový šestiválec TDI má díky upravenému motormanagementu zvýšený výkon z 233 k na úctyhodných 285 koní a točivý moment vzroste z 500 na 550 Nm. Z výkonnějšího motoru profituje nejvyšší rychlost, která vzroste z 210 na 219 km/h, akcelerace z 0 na 100 km/h se naopak zkrátí z 9,1 na 8,4 sekundy.

Rozsáhlý bodykit obsahuje kryty předních světel, působivý přední spoiler, nástavec zadního nárazníku se čtyřmi otvory pro koncovky výfuku, velké střešní křídlo protažené až do C-sloupku a kit Widebody, výrazně rozšiřující celou karoserii.

Audi Q7 velká fotogalerie

Audi Q7 fotogalerie

Pokud jde o kola, JE Design dává na výběr ze sad „361“ nebo AZEV „R-Wheel“ o průměru 22 palců, obouvajících pneu 295/30 R 22 Y. JE Design doporučuje rošíření rozchodu kol podložkami o 60 mm vpředu a o 80 mm na zadní nápravě. Poslední úpravou Q7 je elektronicky snížený podvozek.

Jan Cacek

28.7.2006 2:16

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist