Spy Photos: Porsche Cayenne

Exkluzivní skici, jak bude vypadat nové Porsche Cayenne.

Máme k dispozici exkluzivní skici, jak bude nové Porsche Cayenne vypadat. Zdroje z automobilky potvrzují, že naše obrázky velmi věrně vystihují vzhled nového Cayenne.

Některé zdroje hovořili o tom, že v poslední době hodně zobrazované SUV od Porsche bude menší model nazývaný Roxster. Ale ten nikdo nepotvrdil a informátoři blízcí automobilce tvrdí, že se nic takového ani nepřipravuje.

Jisté je, že na těchto špionážních fotografiích je Porsche Cayenne. To se na trhu ukáže začátkem roku 2010 a Porsche tak prosazuje svůj vliv v koncernu VW, když je nový Touareg naplánován na konec roku 2010 a nová Q7 nejdříve na rok 2013.

Nové Porsche Cayenne přiveze spoustu novinek. Očekávejme dieselový motor 3.0 V6 TDI, který již byl potvrzen a také hybridní ústrojí, které se ještě vyvíjí a Porsche s ním má dost práce. Také by mělo velké SUV zhubnout. Porsche chce zvýšit efektivitu a dieselový model by měl mít normovanou spotřebu 9,9 l/100 km.

autoweb.cz

14.7.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist