Shell se gastronomicky posunuje s čerstvě připravovaným občerstvením od známého šéfkuchaře

Někde dostanete týden starý bramborák skrývající se stydlivě v mastném fleku po prosakujícím oleji, jinde zdravé, chutné jídlo připravené z kvalitních čerstvých surovin. Společnost Shell se řadí do té druhé skupiny a dokladem je nový koncept rychlého občerstvení delibyShell pro čerpací stanice.

Znáte-li televizní pořad Kluci v akci, pak víte, kdo je Filip Sajler. Čtete-li Autoweb, pak jste si vědomi toho, že je to nejenom známý kuchař, ale také úspěšný automobilový závodník, takže tady máme dvě roviny, proč nás daná skutečnost zajímá. Dobrá, ehm, třetí je ta, že rádi jíme. Každopádně právě ve spolupráci se známým šéfkuchařem vzniklo speciální menu, ve kterém se odráží prvky moderní gastronomie založené na tradičních kulinářských postupech a vysoké kvalitě použitých surovin.

Nový koncept byl dosud spuštěn v pilotním provozu na dvou dálničních čerpacích stanicích a vyžádal si zásadní rekonstrukci interiéru prodejen. V roce 2018 se nový koncept objeví na dalších deseti dálničních čerpacích stanicích.

Síť čerpacích stanic Shell v České republice tím reaguje na neustále se zvyšující nároky řidičů vlastní prodejní formát je postaven na čtyřech základních pilířích – novém konceptu rychlého občerstvení, nabídce kvalitní kávy, fresh baru a příjemném posezení.

V menu nově upravených stanic v Popůvkách na D1 a v Příšovicích na D11 je nyní standardně teplá polévka a úplnou novinkou jsou pak speciality z grilu – 4 druhy předpřipravených hlavních jídel (např. kuřecí špíz se salátem Coleslaw) s možností výměny příloh, dětské menu nebo oblíbené wrapy. Dosavadní nabídku hot dogů doplnily hot dogy americké.

Příznivcům studené kuchyně přijde například vhod čerstvě připravovaný Fit croissant s krabí pomazánkou, výběr z čerstvě připravených baget anebo předbalený sortiment občerstvení. Rozmanitá nabídka společně s příjemným posezením navozuje pocit, jako byste si své jídlo vychutnávali ve stylovém bistru.

Tři z šesti jídel budou v rámci předbaleného sortimentu dostupné také na většině čerpacích stanic Shell. Příkladem je poslední dobou velmi oblíbená bageta Bánh mi, jejíž původní receptura pochází z Vietnamu. Filip je rovněž autorem receptury jednoho amerického hot dogu nebo Krůtí šunky ve švédském chlebu s fíky a špenátem. Celé menu neobsahuje geneticky modifikované potraviny, masový separát, glutamát, nenajdete v něm ani zbytečné konzervanty, umělá barviva či dochucovadla.

zdroj: Shell.cz

1.12.2017 6:03| autor: Filip Rakovan

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist