Video: Porsche Panamera

Porsche představuje čtyřdveřový model Panamera v novém videoklipu.

Porsche Panamera již brzy v Německu dorazí k dealerům, a tak začíná automobilka lákat zákazníky na nový čtyřdveřový model reklamním klipem. Na něm představuje zejména techniku v podobě dvouspojkové převodovky, systému stop-start, elektromagnetických tlumičů a dalších technických novinek.

Porsche Panamera je tak trochu jiné Porsche, ale právě podobné modely automobilka potřebuje pro to, aby generovaly finance pro vývoj fajnovostí v podobě modelů Porsche 911 GT3 a ostatních.

Porsche Panamera má pod kapotou jako základní motorizaci šestiválec 3,6 l, který známe například ze Škody Superb, ale velká část zákazníků zvolí buď dieselový šestiválec 3,0 l nebo některý z osmiválců. Desetiválec z Carrery GT je zatím opředen rouškou tajemství, ale snad se pod kapotu nějaké sportovní verze Panamery nakonec podívá.

Základní cena za model Panamera S s atmosférickým osmiválcem o výkonu 400 koní je v Německu 94 575 eur (2 550 000 korun). Základní výbava je celkem slušná, ale samozřejmě můžete popustit uzdu své fantazii a nechat u dealera Porsche o několik set tisíc víc za luxusní doplňky.

 

autoweb.cz

22.6.2009 8:52

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist