Tajné fotky: BMW PAS

Koncept se sice již představil, ale auto není ani zdaleka hotovo.

BMW s konceptem nového crossoveru už vyrukovalo, ale poslední špionážní snímky dokazují, že auto ještě není v žádném případě hotovo. Nyní prochází posledními důležitými testy a ladí se detaily. BMW má také zjednodušenou práci, když už nemusí celé auto maskovat do těžké kamufláže.

Nové BMW řady 5 GT (nebo jak se to bude jmenovat) dostane zadní víko kufru ve stylu Škody Superb. Také trochu uhladí linie, některé prvky z konceptu se samozřejmě do výroby nedostanou. To samé lze říci o interiéru, který se ponese v tradičním duchu a nabídne normální pětimístné uspořádání s variabilními sedadly.

BMW řada 5 velká fotogalerie

BMW řada 5 fotogalerie

Pod kapotu se nastěhují známe šestiválcové motory a možná i osmiválec z BMW X5. Časem se do levných verzí dostanou i nové přeplňované čtyřválce na benzín i na naftu.

BMW ukáže produkční verzi na autosalonu ve Frankfurtu letos na podzim. Výroba začne záhy, takže na první zákazníky se dostane ještě letos. Trochu nás mrzí odklon Mnichova od tradičních hodnot značky. Ale co se dá dělat? Doba je zlá a každý se musí přizpůsobit požadavkům trhu.

autoweb.cz

27.2.2009 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist