Maskované BMW X1 řádí na sněhu

V Mnichově se rozhodli, že všechny své chystané modely představí na videu.

Připravované malé SUV BMW X1 je sice stále zahaleno poměrně těžkým maskováním, to ale umožňuje automobilce aspoň trochu zvýšit zájem o nového zástupce své rodiny „X“, aniž by vše prozradila. Krátké „oficiální“ video ukazuje, že i s novým SUV bude legrace (možná).

Již delší dobu si stěžujeme, že automobilky své nové produkty neprezentují ve svém přirozeném prostředí, ale snad se to někdy změní.

BMW X1 velká fotogalerie

BMW X1 fotogalerie

Ale zpět k autu. BMW X1 se objeví již brzy, protože „koncept“ z pařížského autosalonu měl do sériové podoby hodně blízko. Očekává se, že produkční verze se objeví již na autosalonu v Ženevě spolu s novým crossoverem PAS.

BMW X1 bude snad jediným SUV, se kterým bude možné jezdit kontrolovaně bokem, protože základní motorizace budou k dispozici jen s pohonem zadní nápravy (čtyřkolka bude za příplatek). Když k tomu přidáte jeden z povedených šestiválců, mohla by s tím autem být zábava, i když k tomu není primárně určeno. No, uvidíme, až se svezeme.

 

autoweb.cz

3.2.2009 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist