Nissan GT-R v Gran Turismo 5 – konečně bez maskování

Žádné šokující odhalení se nekoná, Nissan GT-R vypadá v Gran Turismo 5 stejně jako v reálu: zatraceně dobře.

Pokud (stejně jako my) toužebně očekáváte příchod nového Gran Turismo 5, určitě vám během slintání nad obrázky (stejně jako nám) neunikl způsob, jakým byl v průběhu několika posledních měsíců prezentován nový Nissan GT-R. Nejprve se různě po světě objevoval zamaskovaný vůz. Ten pak figuroval i na screenshotech ze hry. No a po oficiálním představení GT-R na autosalonu v Tokiu už nebylo co skrývat – a tak se Nissan GT-R odhalil i ve hře. Jak mu to sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

A jak to vůbec vypadá s vydáním Gran Turismo 5? Nejdřív přijde GT5 Prologue, verze pro Japonsko a Spojené Státy se prý již dokončuje. O distribuci v Evropě a bližším určení data vydání však není známo vůbec nic. Samotné Gran Turismo 5  bude nejdříve ve druhé polovině příštího roku. Release date může být ale ještě několikrát upřesněno a jak známe herní vývojáře – ti velmi rádi odkládají. Počítáme, že si Gran Turismo 5 nadělíme tak k příštím vánocům.

autoweb.cz

13.11.2007 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist