Faster magazine 06/2010

Už jsme se přehoupli do nového roku, ale těsně před jeho ukončením vyšlo poslední číslo Faster magazine, které je i tentokrát plné zajímavostí.

Už jsme se přehoupli do nového roku, ale těsně před jeho ukončením vyšlo poslední číslo Faster magazine, které je i tentokrát plné zajímavostí, rychlých aut, emocí a reportáží. Už samotná titulka s křiklavě žlutou barvou napovídá, že se mají čtenáři na co těšit.

Hlavní materiál se tentokrát věnuje vozu s pohonem všech kol, rallyové legendě, řidičské modle. Ano, můžete se těšit na rozsáhlý materiál o novém Subaru Impreza WRX STI v provedení sedan. Japonská automobilka se totiž zbláznila a po třech letech k modelu hatchback, nám opět naservírovala oblíbený sedan s obřím křídlem. Faster magazine k němu přidal všechny předchozí generace, včetně první rychlé verze GT.Hned po Subaru následují dojmy z řízení monopostu formule 1, které pro Faster magazine exkluzivně přináší Josef Král. A na to navazuje poznávání Slovakiaringu v Radicalech. Ale ani to není z motorsportu úplně všechno. V zadní části se můžete dozvědět, jak se řídí Subaru Impreza STI v úpravě pro závody světového šampionátu PWRC, dojmy z půl ročního angažmá šéfredaktora Faster magazine v německém Chevrolet Cruze Cupu a Ford Fiesta Cupu v rally.

Poslední letošní Faster magazine je však plný „běžných“ automobilů. Redaktoři například proháněli Jaguar XKR Convertible po rakouských Alpách, Dodge Challenger SRT8 po německých okreskách a navíc vzali tři mini lifestylovky Audi A1, Alfa MiTo a Citroen DS3 a vyzkoušeli, která z nich má na to sesadit MINI z trůnu. Nechybí tradiční rubriky jako například legenda, ve které představujeme Mercedes 600 SL, technika, která se věnuje brzdám nebo nákupní košík, kde podrobně studujeme oblíbené BMW řady 3 generace E46.Zkrátka nepřijdou ani milovníci reportáží, protože jsme vyrazili za Walterem Röhrlem na Hungaroring, kde nás naučil jak se řídí Porsche 911 GT2 RS, s prototypem Alfa Sportiva 2000 jsme vyrazili mezi miliardáře na akcii Italia Classica a vyrazili jsme prozkoumat 120letou historii pardubického černého zlata.

Nám nezbývá, než vám všechno nejlepší v novém roce. A pokud se vám náš časopis líbí, už začátkem února se můžete těšit na nový ročník Faster magazine. Více informací na www.fastermag.cz

tisková zpráva fastermag.cz

29.12.2010 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist