Maserati Quattroporte Sport GT S Awards Edition

V Ženevě se ukáže speciální edice čtyřdveřového supersedanu od Maserati.

Svět by byl bez Maserati Quattroporte určitě o něco chudší. Naštěstí několik správných kroků automobilky zaručilo, že si netradiční sedan s osmiválcem od Ferrari našel mnoho příznivců, a tak pořád zůstává v nabídce a určitě časem dorazí i nová generace.

Největší pozitivní změnou byla bezesporu nabídka klasické automatické převodovky, která doplnila poněkud zmatečnou a cukavou sekvenci. Charakter ale tomuto zajímavému sedanu zůstal a to je jedině dobře.

Nyní Maserati oznámilo, že do Ženevy přiveze limitovanou edici Quattroporte Sport GT S „Awards Edition“, která oslavuje všemožná ocenění, která model Quattroporte získal po celém světě.

Po technické stránce se nic zásadního nemění – zůstal osmiválec 4,7 l o výkonu 430 koní a točivém momentu 490 Nm a klasická automatická převodovka. Maserati ale dostalo spoustu jedinečných luxusních doplňků a povedených detailů, které mají podtrhnout individualistický charakter.

Cena závisí na konkrétních požadavcích zákazníka. Maserati tak žádnou neuvádí a pokud jí skutečně potřebujete znát, máte se prý se svými požadavky obrátit přímo na prodejce značky.

autoweb.cz

23.2.2010 10:20

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist