Škoda Yeti pospíchá do Ženevy

Škoda představí své vůbec první SUV už na autosalonu v Ženevě.

Podle posledních zpráv přehodnotila automobilka Škoda své plány: místo dříve očekávaného představení modelu Yeti na podzimním autosalonu ve Frankfurtu bude tato novinka uvedena již na blížící se ženevské výstavě.

Škoda Yeti bude vůbec prvním SUV se značkou Škoda. Na to, že se jedná o velkou novinku, je překvapivé, že se nikde neobjevily špionážní snímky, ani se o autu moc nemluvilo. Můžeme tedy jen spekulovat, kam bude Yeti směřovat a co bude mít za motory.

Škoda Yeti I fotogalerie – vše co potřebujete vidět

škoda Yeti I 1 fotogalerie

Škoda hovoří o Yetim jako o „malém SUV“ do města a pro volný čas. Velikostí by se tak mohl blížit například nedávno představené Kii Soul. Možná, že právě Kia Soul a poněkud agresivní cenová politika, kterou dovozce vozů Kia nasadil, stojí za urychleným uvedením sériového modelu Yeti na trh.

Škoda chce zahájit sériovou výrobu co nejdříve, první zákazníci se tak dočkají již v průběhu léta. Cenu ani výbavu si nedovolujeme odhadnout.

autoweb.cz

13.2.2009 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist