Renault Mégane RS: upoutávka

Renault ukázal jen černý obrázek, ale stačí pár minut práce ve photoshopu...

Renault oživil tradici černých obrázků jako oficiálních upoutávek. Začíná tak pomalu poodhalovat rychlou verzi nového Renaultu Mégane. Renault Mégane RS (RenaultSport) bude pokračovat tam, kde současný Mégane RS skončil. Inspirací mu bude koncept okruhového speciálu z pařížského autosalonu.

Renault ještě nezveřejnil technické specifikace, ale počítá se s tradičním přeplňovaným dvoulitrem. Výkon by mohl dosahovat hodnot kolem 250 koní. Přední nápravě zřejmě bude s přenosem výkonu pomáhat i samosvor.

Renault Mégane fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Renault Megane fotogalerie

Nastavení podvozku bude mít tradičně na starosti oddělení RenaultSport, které má při vývoji poněkud volnější ruku, než divize zodpovědná za přípravu obyčejných aut. To se zpravidla projevuje velmi dobrými výsledky. Přítomnost Fordu Focus RS sice novému produktu divize RenaultSport trochu zkomplikuje život, ale své zákazníky si určitě najde.

Renault ukáže nový Mégane RS na autosalonu v Ženevě. Tehdy se dozvíme všechny potřebné detaily. Na našem trhu by se Mégane RS mohl objevit ještě v průběhu roku a doufejme, že se k nám konečně začnou vozit i ostřejší verze tohoto vozu. U minulé generace se na nás tak trochu zapomnělo…

autoweb.cz

20.2.2009 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist