Renault Twingo Nokia

Moderní mobilní telefony se díky svým funkcím staly obdobou švýcarského nože. Tak proč vše nepřenést i do auta?

Možná jste už viděli vůz ozdobený různými nálepkami s oblíbenou značkou majitele. Třeba Volkswagen Golf s obrovskou fajfkou Nike přes zadní okno. Něčím podobným se zcela jistě nechala inspirovat automobilka Renault, která nyní uvádí na trh vůz Twingo Nokia. Jenže zde nejde o žádné pozérství, uvnitř najdeme hezkou výbavu z oblasti komunikace a hudby.

V přihrádce se nachází audio vstup, který si hravě poradí s USB, 3,5 mm konektorem i s připojením pro iPod. Hudba se dostává do 140wattového audiosystému s podporou MP3 a ovládáním na volantu.

U Twinga je také možno připojit mobilní telefon přes Bluetooth. A dle názvu určitě správně tušíte, že se jedná o výrobek firmy Nokia – přesněji model 6110 s GPS navigací, přístupem k internetu přes 3G a microSD slotem. Navigace v mobilu nahrazuje klasickou jednotku, kterou jsme zvyklí nacházet v palubní desce. Pro tyto účely je vůz vybaven praktickou přísavkou, která telefon upevní na čelní sklo. Nespornou výhodou je, že si navigaci můžete vzít s sebou z auta a nechat se vést i v pěším módu přepravy.

Neméně atraktivní je vzhled karoserie. Ta je vyvedena v tmavé metalíze, okna jsou zatmavená a B sloupek je pokryt dekorem ve stylu tištěných obvodů se znakem Nokia.

autoweb.cz

4.10.2007 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist