Mitsubishi Outlander – známe ceny

Mitsubishi představilo svoje nové SUV Outlander. Máme pro vás nejpodstatnější zajímavosti a české ceny.

Pokud máte rádi nabídky 3v1, tohle bude něco pro vás. Nový Outlander je originál, vyvinutý u Mitsubishi, ale bude mít dva blízké sourozence, Citroën C-Crosser a Peugeot 4007. Vlastně jsou to jednovaječná trojčata, jen si dvě nechala udělat plastiku obličeje a… ehm, zadku. Interiéry a hlavně pohonné ústrojí jsou naprosto shodné.

Momentálně je Outlander k dispozici pouze s jedním motorem, turbodieselovým dvoulitrem 2.0 DI-D s filtrem pevných částic. Pod tímto označením se ovšem neskrývá nic jiného, než známé „tédéíčko“ od koncernu VW.

Ceny začínají na 799 900 Kč za výbavu Invite, která už ovšem obsahuje šestici airbagů, elektroniku podvozku, pohon všech kol, automatickou klimatizaci, centrální zamykání, rádio s CD a MP3 a spoustu dalšího. O stupínek výš je verze Intense za 849 900 Kč, která přidává třeba velurová sedadla, 16palcová litá kola, střešní nosič, mlhovky atd.

Mitsubishi Outlander fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Mitsubishi Outlander fotogalerie

Pro spoustu lidí bude ještě zajímavější verze Intense plus, která se kromě další výbavy vyznačuje výklopnou lavicí pro šestého a sedmého pasažéra a stojí 889 900 Kč. Nejdražší model Instyle hýří koženým čalouněním, 18″ disky, stereem Rockford Fosgate 650W a další luxusní výbavou, ale ještě pořád se pohodlně vejde do milionu – bude stát 959 900 Kč.

S autem už jsme se krátce projeli a zážitky z první jízdy vám přineseme co nevidět v reportáži.

Honza Koubek

15.3.2007 2:49

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist