Mitsubishi Evo X v sériové podobě

Po automobilových novinkách je třeba pátrat i na velmi nepravděpodobných místech...

Japonská automobilka velmi překvapivě zveřejnila prví fotografii netrpělivě vyhlížené desáté generace Lanceru Evo. Stalo se tak nikoliv v tiskovém prohlášení nebo během nějakého autosalonu, ale  v rámci výroční zprávy.

Výroční zpráva zmiňuje mimo jiné názvy dvou modelů, které budou uvedeny na trh v roce 2008. Prvním z nich je Galant Fortis, což je japonská verze nového Lanceru, tím druhým pak právě Evo X.

Komentář k fotografii stále hovoří o „studii vnějšího designu,“ nicméně prvky jako proporce, světlomety nebo anténa prozrazují, že tohle je sériové auto. Ostatně, z očí do očí to zahraničním médiím potvrdili i představitelé automobilky. Přinejmenším na tomto snímku vypadá Evo X opravdu dobře, zvlášť ve srovnání s kontroverzní novou Imprezou.

Mitsubishi Lancer fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Mitsubishi Lancer fotogalerie

Mitsubishi Lancer Evo X by měl být oficiálně představen v září, na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. Asi nebudeme sami, kdo bude letos netrpělivě vyhlížet konec léta.

autoweb.cz

26.4.2007 9:18

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist