Ford Focus ST facelift

Faceliftovaný Focus byl odhalen už ve Frankfurtu, teď přichází jeho ostrá verze... a opět v oranžovém laku.

Kromě téhle frankfurtské premiéry jsme vás v pátek informovali i o speciální limitované verzi pro fajnšmekry Focus ST 500. Teď tu ovšem máme oficiální fotky a informace o zbrusu novém Focusu ST, který by měl na trh dorazit v průběhu příštího roku, coby „model 2009“.

K dispozici bude ve tří i pětidveřové verzi a od běžných sourozenců se bude opticky lišit především novou maskou, integrovanými mlhovkami a osmnáctipalcovými koly. Vzadu byly upraveny páté dveře, Focus ST dostal nový zadní nárazník s integrovaným funkčním difuzorem a nové koncovky výfuku.

Ford Focus fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Ford Focus fotogalerie

Vylepšen byl také interiér, na nové středové konzole najdete startovací tlačítko a také pár užitečných maličkostí, jako zásuvku na 230V, nebo zvukový vstup pro MP3 přehrávač. Skvělý pětiválcový turbomotor zůstává beze změny, jeho výkon je stále 165 kW/225 koní, takže se zřejmě příliš nezmění ani zrychlení na stovku za 6,5 sekundy. Společně s modelem ST dostane podobný facelift i Focus Cabrio.

autoweb.cz

12.11.2007 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist