Autosalon Brno 2007: Premiéra Peugeot 207SW

Plachta je dole. Ve 12:15 odhalil zástupce českého Peugeotu poslední model z řady 207 - kombík s názvem SW.

Podrobné informace s oficiálními fotografiemi jsme vám přinesli už v pondělí, takže jen stručné postřehy: SW znamená skleněnou střechu a ta znamená příjemnou vnitřní atmosféru. Přestože dvěstěsedmičku určitě nelze označit za obra, uvnitř se stísněně cítit nebudete.

Peugeot 207 velká fotogalerie

Peugeot 207 fotogalerie

Zadní partie připomíná ostatní kombíky značky a přestože na fotkách vypadá hodně podobně jako u „telefonní budky“ 1007, ve skutečnosti je pohlednější a opticky vyváženější. Kufr má téměř 430 litrů, což by rodině s malými dětmi mělo stačit i na typicky českou víkendovou zábavu – jídzu na chatu s polovinou domácnost s sebou.

Pod kapotou bude na výběr ze tří benzínových a dvou dieselových motorů. V plánu je ještě třetí, který ponese označení RS a stane se nejvýkonnějším modelem (175 koní a 240 Nm). Kdy se ale objeví, případně kdy přijde plánovaná oplastovaná verze Outdoor, nám ale představitelé značky neřekli.

Honza Koubek

7.6.2007 12:40

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist