Top Gear pod palbou kritiky. Už zas…

Environmentalisté a majitelé pravdy zase napadají Top Gear za to, že utrácí příliš za kaskadérské kousky.

Výbuchy, pálení gum, létající auta, raketové motory, honičky s tankem, či parním vlakem… Top Gear do toho jde po hlavě. Vždyť právě proto máme Top Gear rádi, jinak by se jednalo jen o k uzívánínudný SM, ehm… pořad o autech.

Zelení a jiní levicoví politici odsuzují poslední „aféru“, kdy Top Gear utratil přes 200 000 liber při natáčení akčních scén v Belfastu. Podle těchto sociálně uvědomělých zákonodárců se jedná o počínání podobné „hýření zbohatlíků, které nemá v dnešním krizí zmítaném světě obdoby“.

Pro Top Gear se nicméně jedná o velmi dobrou reklamu, neboť diváci se již nyní mohou těšit na originální akci. Jeremy Clarkson také přilil olej do ohně prohlášením, kterým reagoval na spekulace ohledně odchodu jednoho z redaktorů. Řekl, že na složení týmu Clarkson-Hammond-May se nebude nic měnit, ačkoli by šéfové v zájmu multikulturalismu nejraději v týmu viděli „černou muslimskou lesbičku“. To jsme si nevymysleli, to skutečně řekl Clarkson!

No, každopádně se máme na co těšit. První epizoda nové série bude vysílána 15. listopadu.

autoweb.cz

15.10.2009 7:10

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist