Tipy na vánoční dárek

Nevíte, co na poslední chvíli nadělit nadšenci do aut pod stromeček? Tak se nechte inspirovat.

Každý rok je to stejné. S nákupem a sháněním vánočních dárků se otálí tak dlouho, že se jeden nenaděje, je tu 23. prosinec a my nemáme pro nikoho nic. Jenže co vymyslet? Přinášíme proto několik nápadů, jak potěšit automobilového fanatika, ať už se vás ekonomické krize týká, či nikoli…

 

1. Force Dynamics 301

Špičkový trenažér dokáže navodit atmosféru skutečného závodního auta, když pomocí silných motorů umí simulovat přetížení až 2G. Funguje s mnoha známými herními simulátory, „za volantem“ této hračky si skutečně užijete.

Cena: cca 1 500 000 korun

Na tohle máte: Volant Logitech G27

Nová generace špičkového volantu uspokojí i ty nejnáročnější pařany. Vychází z modelu G25, ale nabízí odolnější konstrukci a propracovanější funkce zpětné vazby. Volant se otáčí dle nastavení v rozmezí 240 až 900°, máte k dispozici 3 pedály a klasické řazení do H. Co chtít víc?

Cena: cca 8 000 korun

 

2. Hodinky Breitling Bentley 6.75

Tohle je speciální edice hodinek Breitling vyráběná přímo pro automobilku Bentley. O kvalitách asi nemá smysl se zmiňovat, takže pokud chcete někoho obdarovat nejen praktickým, ale i stylovým dárkem, je tohle skvělá možnost.

Cena: cca 120 000 korun

Na tohle máte: Manžetové knoflíčky RaceChairs

Dávat přes 100 000 korun za hodinky je určitě šílenost, ale své blízké můžete potěšit i exkluzivními manžetovými knoflíčky s automobilovou tématikou. Je libo brzdový kotouč, otáčkoměr, volant nebo řadící páku? Není problém.

Cena: cca 450 korun

 

3. Nissan GT-R

Brutální sporťák s hmotností 1800 kg a „pouze“ šestiválcem pod kapotou dokázal zostudit mnohem výkonnější soupeře. Za až nepochopitelné jízdní vlastnosti, které snad popírají fyzikální zákony, vděčí promyšlenému elektronikou řízenému pohonu všech kol a také pečlivému továrnímu nastavení. A přitom nestojí víc než obyčejný sportovní sedan.

Cena: 2 340 000 korun

Na tohle máte: Pronájem Nissanu GT-R na 24h bez omezení počtu ujetých kilometrů

Pokud chcete obdarovat své bližní extrémním zážitkem a seznámit je s tím, čeho všeho je Nissan GT-R schopen, ale nechce se vám za něj utrácet celé jmění, můžete si objednat jeho pronájem na 24 hodin bez omezení počtu ujetých kilometrů.

Cena: 24 900 korun

 

4. Oblečení z edice Porsche Design Collection

Ve značkovém tričku určitě budete vypadat vždycky cool a in a speciální kolekce odkazující na váš oblíbený model značky vás odliší od davu nosící konzumní hadry od Vietnamců… A to nemluvíme o tom, že další tisíce můžete utrácet za kompletní kolekci oblečení, doplňky, brýle, hodinky či cestovní zavazadla.

Cena: podle toho, co všechno si objednáte…

Na tohle máte: Tričko Slick Attire

V kolekci triček od Slick Attire si získáte uznání všech skutečných znalců. Ohoz od Armaniho za desítky tisíc je na nic, opravdoví fanoušci ocení pouze originalitu. Čtenáři Sniffpetrol.com vědí…

Cena: cca 400 korun

 

5. Singer Porsche 911

Exkluzivní replika Porsche 911 vypadá jako klasika z 80. let, ale pod kapotou má moderní techniku. Schovává také vtipně několik vymožeností moderní doby, bez kterých se dnes neobejdeme (Bluetooth, přípojku pro iPod, klimatizaci, navigaci…), aniž by jejich montáž nějak narušovala čistý a strohý design interiéru.

Cena: podle specifických přání od cca 5 000 000 korun

Na tohle máte (možná): Ojeté Porsche 911 za hubičku

Ceny ojetých sportovních aut spadly na historické dno, takže opravdu hezké klasické vzduchem chlazené Porsche koupíte za cenu Octavie 1.6 TDI. Model Porsche 911 (964) nejen, že skvěle vypadá, ale je to poměrně moderní auto s účinnými brzdami a fungující technikou. Lepší dárek snad nemůžete vymyslet.

Cena: od 450 000 korun

autoweb.cz

22.12.2009 3:30

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist