Svezte se v autě svých snů!

Zaregistrujte se a vyhrajte jízdu v supersportu na největším srazu sportovních aut v ČR

Autoweb.czKlub spotovních aut přinášejí opravdovou lahůdku: svezení vybraným supersportem po brněnském okruhu! Stačí málo – zúčastnit se naší soutěže, zaregistrovat se a doufat, že se štěstí usměje zrovna na vás! Registrujte se zde.

Klub sportovních aut sdružuje majitele silných vozů, kteří mají zájem neustále pracovat na svém řidičském umění. Na klubových akcích můžete vidět relativně dostupná (Nissan 350Z, Subaru Impreza) i ta nejdražší a nejrychlejší auta (Maserati MC12, Porsche Carrera GT, Bugatti Veyron). Jedinou podmínkou členství je vlastnictví sportovního vozu a chuť pilovat své řidičské schopnosti. „Chtěl bych, aby průměrný člen KSA byl na tom jezdecky tak dobře, že když nějaký člověk uvidí nálepku pod SPZ ‚člen klubu spotovních aut‘ tak bude automaticky vědět, že v tom autě sedí opravdový řidič na vysoké úrovni,“ vysvětluje zakladatel klubu Nikolaos Seizis.

Čtěte také:

Aristokracie v Mostě
V Mostě hřměly supersporty
Supersporty v Mostě

Členové Klubu sportovních aut se mohou účastnit nejrůznějších tréninků a zdokonalovacích kurzů, od klasické okruhové školy přes nácvik jízdy v zimních podmínkách až po nefalšovaný trénink driftování. Pravidelně se pořádají také klubové vyjížďky na Hockenheim, Nürburgring nebo Spa.

Vy ale nemusíte tak daleko. Sedmnáctého května se na Automotodromu Brno koná největší sraz sportovních vozů, jaký Česká republika kdy viděla. Mají přijet na dvě stovky skutečných superaut – a vy můžete sedět v jednom z nich! Po krásné brněnské trati vás sveze některý ze zkušených členů klubu, kteří dokážou sáhnout svým autům až na dno schopností.

Zažijte, jaké to je, řítit se po závodní dráze na absolutním limitu! Už 9. května vylosujeme šťastlivce, který se sveze superautem dle vlastního výběru. Chcete to být právě vy? Zaregistrujte se v naší soutěži o svezení autem snů!

autoweb.cz a Klub sportovních aut

28.4.2008 12:31

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist