Subaru Impreza WRX STI Takumi Concept

Bude takhle vypadat (a jezdit) Impreza WRX STI Spec-C?

Pro všechny, co si namísto obědu v nákupním centru jedou raději spálit nějaký ten milimetr pneumatik, je Subaru Impreza Spec-C tou správnou lahůdkou. Oproti standardní verzi shodí zhruba 70kg, přijde totiž o některou izolaci, klimatizaci, audiosystém, vyhřívaná sedadla a tempomat.

Modifikace se dotknou i podvozku, který bude nastavitelný a o poznání tvrdší s ostřejšími reakcemi. Úprava zasáhne také brzdy, protože sériové, i když dostatečně odolné, prostě nevydrží drsné zacházení.

Přední nárazník dozná několika úprav za účelem lepšího přívodu vzduchu k chladiči a k brzdám, zadní nárazník dostane větší difuzor. Střešní spoiler se také zvětší a pravděpodobně půjde nastavit jeho sklon pro individualizaci potřebného přítlaku.

Modifikovaná Impreza by se měla představit na autosalonu v Tokiu v lednu 2009. Impreza Spec-C se sice nebude dovážet jako celek do Evropy, ale jednotlivé komponenty si budete moci doobjednat na svou stávající Imprezu WRX STI.

autoweb.cz

9.10.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist