Subaru Impreza WRX STi 20th Anniversary Edition

Je tomu 20 let, co byla vyrobena první Impreza STI, a tak Japonci slaví.

Nevíme, jak se k tomuto vozu postavit. Pozitivní na něm je to, že je to velmi dobrá Impreza WRX STI a že je vyrobena v limitované edici 300 kusů, čímž se s ní stane zajímavý sběratelský exemplář. Na druhou stranu, nejedná se o očekávanou Imprezu Spec-C, za kterou jsme toto auto nedávno měli a hlavně, k dostání bude tato omezené série pouze na japonském trhu. To znamená, že se bude vyrábět pouze s volantem vpravo, a tak si tohle auto nepřivezete ani „neoficiální“ cestou ze Států nebo odjinud.

Ačkoli se jedná o omezenou sérii, její výbava nebude omezená v ničem. V autě najdete všechno myslitelné včetně navigace, perfektních sedaček Recaro a dalších vymožeností, na kterých jsou nejrůznější loga STI, WRX a 20th Anniversary Edition.

Z technického hlediska se toho ale příliš nezměnilo. Motor zůstal stejný a jedinou úpravou prošel podvozek, který dostal tužší pružiny, jinak nastavené tlumiče a pevnější stabilizátory. Zvnějšku poznáte limitovanou Imprezu podle nového bílého laku, jiných 18“ kol a černého předního a zadního spoileru.

autoweb.cz

27.10.2008 5:00
Více o tématu: autoSubaruSubaru Impreza

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist