Seat Leon Linea R

Optický paket vzdává hold úspěchům závodních tédéíček.

Seat představuje optický paket pro hatchback Leon, kterým chce připomenout úspěchy závodních Seatů v šampionátu WTCC. To víte, když někdo porazí BMW v jeho přirozeném prostředí a ještě s nápisy TDI všude kolem auta, musí se to náležitě oslavit a hlavně předhodit zákazníkům jako jasný argument pro koupi toho pravého závodního tédéíčka.

Ti si naštěstí mohou kromě dvoulitrového agragátu s magickým označením a výkonem 170 koní vybrat i povedený čtyřválec 1.8 TSI o výkonu 160 koní a osvědčení motor 2.0 TFSI o výkonu 200 koní. Dvoulitrové motory si lze objednat i s dvouspojkovou převodovkou DSG s řazením na volantu, takže si pak opravdu můžete připadat jako Yvan Muller či Gabriele Tarquini.

Seat Leon fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Seat Leon fotogalerie

Dosti výrazného optického paketu jste si jistě všimli, bez něj by to přece nebyl sportovní Seat pro řidiče se sportovním jízdním stylem. Co ale není vidět na první pohled jsou silnější a odolnější brzdy, 18“ kola s pneumatikami 225/40 R18 a sportovní podvozek, takže by auto mohlo na silnici opravdu fungovat.

Interiér se rovněž nese ve velmi sportovním duchu se sportovním volantem, sportovní řadící pákou, sportovními pedály, sportovními sedadly a prošíváním sportovní červenou nití. Hlavně, aby zákazníci zvolili i ten správný motor, který opravdu podtrhne sportovní atmosféru.

S dvoulitrovým benzínovým motorem se jedná o celkem lákavou alternativu k poněkud přerostlé a okoukané Octavii RS a drahému Golfu GTI, takže pokud patříte k příznivcům španělského temperamentu a prodejce bude ochoten diskutovat o ceně, nemáte co řešit.

autoweb.cz

14.11.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist