Schumacher má další průšvih

Šampion F1 nezvládl dodávku, srazil člověka.

Michael Schumacher neprožívá nejlepší týden. Je co Ferrari odmítlo dohady, že to byl právě Schumi, kdo na Nürburgringu rozbil testovací auto, přišla další – a tentokrát zcela prokázaná – kolize.

Došlo k ní ve Velké Británii, když se Schumi vracel dodávkou značky Fiat z okruhu Silverstone na letiště. Při předjíždění jiného vozu Schumacher narazil do garážových vrat, která právě zavíral jistý Martin Kingham. Náraz ho odhodil na kapotu poblíž stojícího vozidla.

Byť popis nehody zní poměrně dramaticky, nikomu se nic nestalo. „Došlo ke kolizi, ale nikdo nebyl zraněn. Michael spolupracoval s policií. Nic dalšího k tomu nemáme,“ řekla médiím Schumiho agentka Sabine Kehmová.

Sedminásobný mistr světa se na místě podrobil také dechové zkoušce, jejíž výsledek byl negativní. Svou roli pravděpodobně sehrál fakt, že v Británii se jezdí vlevo, na což Schumi není ze svého švýcarského bydliště zvyklý.

autoweb.cz

1.8.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist