Řidiči budou znovu protestovat

V sobotu 30.1.2010 se uskuteční v pořadí již druhá protestní jízda.

Řidiči nespokojení s nesmyslným omezováním automobilové dopravy v Praze budou znovu protestovat. Další protestní jízda se koná v sobotu 30. ledna 2010 od 18:00.

Sraz všech účastníků, kteří chtějí podpořit protestující a vyjádřit svou nevoli proti šikaně řidičů, je v 18:00 na parkovišti u obchodního domu Globus, Černý Most. V 19:00 je odjezd kolony protestujících, která bude pokračovat po Jižní spojce směr Barrandovský most. Na Barrandovském mostě bude kolona rozpuštěna a každý bude pokračovat dál individuálně.

Akce bude ukončena na parkovišti obchodního centra Šestka, kde proběhne případná debata nad dalšími protesty.

Pořadatel akce dále upozorňuje, že vozidla, která evidentně nesplňují podmínky provozu na pozemních komunikacích, se akce nesmí zúčastnit a budou vykázána – toto se týká především různých neschválených tuningových doplňků.

Cílem celé akce není zablokování provozu. Kolona pojede za sebou v jednom – pravém – jízdním pruhu. Pořadatel apeluje na všechny zúčastněné, aby umožnili jízdu ostatním řidičům a uvolnili jim místo u sjezdů i nájezdů na Jižní spojce.

Organizátorem akce je portál www.ovce.eu.

Další informace najdete na stránkách http://www.ovce.eu/2010/01/protestni-jizda-30-1-2010/

autoweb.cz

25.1.2010 10:34

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist