Renault Thalia: facelift

Vylepšený Renault Thalia se představí na autosalonu v Moskvě.

Renault uvolnil obrázky a stručné informace o modernizovaném modelu Thalia (na některých trzích se jmenuje Symbol), který bude za týden představen na autosalonu v Moskvě. Inovovaná Thalia bude dostupná na většině trhů Střední a Východní Evropy, stejně jako v některých arabských zemích.

Krokem zpět se může zdát velmi umírněný design, který možná až příliš připomíná levnější sourozence Dacia LoganSandero. Na druhou stranu, cílová skupina těchto aut nevyžaduje křiklavé proporce a nápadné tvary. Účelem podobných vozů je poskytnout co nejvíce užitných vlastností za minimum finančních prostředků.

Renault Thalia měří 4260 mm na délku a 1430 mm na výšku, takže uvnitř jistě nabídne dostatek prostoru pro čtveřici pasažérů i jejich zavazadla.

Podvozek vychází z Renaultu Clio II, což znamená, že na nějaké akční jízdní vlastnosti mohou kupující zapomenout. Totéž platí o pohonných jednotkách, které známe z Loganu nebo základních verzí Clia.

Přesné specifikace Renault zveřejní až po oficiálním odhalení na autosalonu v Moskvě, které proběhne 26. srpna.

autoweb.cz

21.8.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist