Opel Astra GSI už koncem roku

Nová Astra dostane hned dvě sportovní varianty, první bude GSI.

Ještě před tím, než Opel uvede na trh ostrou Astru OPC, která by se měla postavit proti Volkswagenu Scirocco RGolf R, ukáže se nový Opel Astra GSI, který všem fanouškům zkrátí čekání na nejostřejší Astru.

Astra GSI dostane akčnější vzezření, ale podobně jako Golf GTI, proti kterému by se měla postavit, se bude jednat o decentní změny. Agresivní bodykit čekejte až u Astry OPC. Astra GSI tak dostane jinak tvarovaný přední nárazník, dvojitou koncovku výfuku či interiér v dvoubarevném provedení se sportovními sedačkami.

Opel Astra fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Opel Astra fotogalerie

Pod kapotou se pravděpodobně objeví nový dvoulitrový čtyřválec Ecotec s turbem o výkonu kolem 200 koní a hovoří se o elektronické náhražce samosvorného diferenciálu. Adaptivní podvozek Flexride bude standardem.

Informace o Astře OPC se zatím rozcházejí a je dost dobře možné, že Opel zkouší i dvě varianty – předokolku i čtyřkolku. Sháníme ale aspoň nějaký náznak, co by se mohlo pod kapotu modelu OPC dostat a samozřejmě vás budeme včas informovat.

autoweb.cz

15.4.2010 7:30

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist