Nový Seat Alhambra oficiálně

Seat představil novou generaci sedmimístného MPV Alhambra.

Dalo se čekat, že když se představilo nové MPV Volkswagen Sharan, další generace příbuzného Seatu Alhambra na sebe nenechá dlouho čekat. A nyní ji tady máme.

Seat bude mít pod kapotou prakticky tu samou techniku jako Volkswagen. Mezi nejprodávanější motory budou pochopitelně patřit diesely 2.0 TDI o výkonech 140 a 170 koní, které mají vstřikování common-rail. Benzínové motory TSI budou tvořit asi jen takovou malou kůrčičku z prodejního koláče, nicméně nabízí výkon 150 a 200 koní. Všechny motory jsou vybaveny systémem stop/start a rekuperací energie při brždění.

Seat Alhambra fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Seat Alhambra fotogalerie

Seat Alhambra má velké boční posunovací dveře, takže manipulace s dětmi, nákladem, psem, tchýní a čímkoli jiným bude mnohem snazší. Standardně jsou k dispozici i dvě sedadla ve třetí řadě, kam se vejdou i menší dospělí, po jejich sklopení do podlahy je k dispozici 885 litrů pro zavazadla. Sklopte i druhou řadu sedaček a najednou tu máte gigantickou dodávku s kufrem pro 2297 litrů nákladu.

Nový Seat Alhambra se na trh dostane v průběhu léta, ale ještě neznáme oficiální datum zahájení prodeje u nás, ani předpokládanou cenu.

autoweb.cz

20.4.2010 10:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist