Need For Speed: Undercover

Nová série oblíbené arkády se blíží. Dlouhé zimní večery rozhodně nebudou nudné.

Dříve jsme na každou novou sérii Need For Speed čekali nekonečné roky. Mnoho fanoušků jistě ví, že první díl Need For Speed vyvolal před léty v počítačových hrách opravdovou revoluci, do té doby mezi závodními hrami nic tak reálného nebylo. Každý další díl pak posouval laťku grafiky, zpracování a hratelnosti zase o kus dál.

Nyní však Electronic Arts chrlí každý další díl jak na běžícím pásu, že ani počítačoví piráti nestačí vytvářet kopie. Po nepříliš kladně přijatých dílech Underground a Most Wanted přišla série Carbon, která byla o poznání lepší a nabízela vyšší stupeň realistického ovládání, aspoň v tom smyslu, že jste museli před zatáčkou brzdit a vaše auto se začalo rozbíjet.

Poslední díl Need For Speed: Pro Street opustil od ilegality pouličních závodů a vydal se na pole oficiálních klání na uzavřených okruzích. Konečně se vrátily normální automobily a konečně jsme mohli poznat, jestli řídíme auto s pohonem předních nebo zadních kol.

Obsah nového dílu Need For Speed: Undercover je zatím držen v tajnosti, ale podle prvních trailerů a obrázků se bude jednat o ilegální závody, kde nebudou chybět honičky s policií, spektakulární bouračky, rozsáhlý tuning a otravná pomalu se sunoucí doprava. Podle zasvěcených bude realita ovládání vysoká a inteligence protivníků rovněž, nicméně se obáváme, že se stále bude jednat více o arkádu. Pro ty, kteří si chtějí ve virtuálním prostředí opravdu dobře zařídit tu bude Forza Motor Sport na Xbox a Gran Turismo 5 pro Playstation 3, případně online projekt Live For Speed pro PC, což je asi nejlepší počítačový simulátor dneška, minimálně co se fyzikálních vlastností aut a jejich ovládání týče.

V Need For Speed budou k dispozici modely aut jako BMW M3, Nissan GT-R, Lexus IS-F nebo Impreza STI a také značkový tuning. Jak se stalo v posledních dílech zvykem, nebude se jednat jen o kroužení dokola, ale na hráče čeká několik úkolů a misí a díky tomu bude mít hra spád a plynoucí příběh.

autoweb.cz podle EA.com

5.9.2008 6:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist