Návrat Felipeho Massy stále nejistý

Lékaři pořád na 100 % neví, zda se bude moci Massa vrátit do F1.

Felipe Massa se prozatím ze svého zranění z Maďarska zotavuje dobře. Dokonce lépe, než se původně očekávalo. Lékaři a odborníci však stále neví, zda se bude moci vrátit do kokpitu formule 1 nebo k aktivnímu závodění vůbec. Jedno je ale jisté – do letošního šampionátu už Felipe Massa s nejvyšší pravděpodobností nezasáhne.

Ačkoli již kolem sebe šíří zotavující se Massa dobrou náladu, lékaři stále nedovolili intenzivní fyzickou přípravu. Rubens Barrichello, který se s Massou setkal, tvrdí, že je plný optimismu a odhodlán se do kokpitu F1 vrátit ještě letos. Bohužel nikdo neví, zda bude Massovi umožněn start oficialitami a lékaři formule 1.

Do kokpitu Ferrari F1 prozatím usedne testovací jezdec Luca Badoer, který však již déle jak 10 let nezávodil. Michael Schumacher totiž svůj comback stornoval s odvoláním na přetrvávající potíže plynoucí ze zranění, která si způsobil pádem z motocyklu.

autoweb.cz

14.8.2009 6:35

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist