Modelka položila život za Cayenne

Bránila auto před zloději vlastním tělem, doplatila na to.

Devětadvacetiletá bývalá ruská modelka Anna Loginova nebyla žádná křehotinka. Ovládala bojová umění i šerm a provozovala vlastní bezpečnostní agenturu, která se zaměřovala na ochranu celebrit.

Proto se jí nepodlomila kolena, když k jejímu Porsche Cayenne přistoupil tmavovlasý muž, prudce otevřel dveře a doslova ji vyhodil z auta. Stalo se to na moskevském bulváru Novomarinskaja.

Dívka byla v okamžiku znovu na nohou a vystartovala po dveřní klice. Zloděj se prudce rozjel, ale Loginová se nepustila. Těžko říct, zda byla tak tvrdohlavá, nebo tak šokovaná. Každopádně se nechala autem vláčet několik metrů, než povolila sevření a spadla na silnici. Bohužel narazila hlavou na vozovku a byla na místě mrtvá.

Poučení? Nikdy se nesnažte zadržet zloděje sami, je to příliš nebezpečné. Pořiďte si zbraň a rovnou střílejte! (Dostali jsme vás – určitě jste čekali nějakou banalitu o tom, že máte volat policie, viďte?)

autoweb.cz

1.2.2008 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist