Mini Cooper S Clubman Airstream: video + fotogalerie

Unikátní studie Mini Clubman a stylového obytného přívěsu Airstream.

Pokud se aspoň trochu zajímáte o karavany a obytné přívěsy, určitě vám jméno Airstream něco řekne. Spojení Airstreamu s Mini Clubman má na svědomí právě americký výrobce karavanů Airstream, který se dohodl na spolupráci s dánským výrobcem nábytku – firmou Republic of Fritz Hansen.

Je zvláštní, jak se Mini Cooper S Clubman svými protáhlými zakulacenými tvary k designu obytného přívěsu Airstream hodí.

Jelikož se jedná o designové cvičení a výstavní kousek, autoři se opravdu vyřádili. Hlavním tématem je voda a s ní spojené aktivity. Proto to surfovací prkno na střeše a potápěčská výbava v kufru Mini… To samé platí pro přívěs Airstream, který byl „uzpůsoben“ pro pohodlné a stylové lenošení na pláži.

Tato velmi zajímavá jízdní souprava je k vidění na výstavě Salon de Mobile Furniture v Miláně, která probíhá právě nyní až do 27. dubna 2009.

Neví se nic o tom, zda bude kombinace Mini Clubman a přívěsu Airstream nabídnuta k prodeji v aspoň omezené sérii. Nic tomu ale nenasvědčuje.

 

autoweb.cz

23.4.2009 11:47

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist