Mercedes-Benz třídy E Kombi vyzrazen

Ven se dostaly oficiální fotografie nového kombíku třídy E.

Praktičtější verze kombi Mercedesu třídy E byla ohlášena na autosalon ve Frankfurtu a tam se také podle plánu představí. Nyní se ale dostaly na veřejnost oficiální fotografie, které ještě měly několik dní zůstat u ledu.

Design nás nijak nepřekvapuje, protože jsme kombík viděli již na několika špionážních fotografiích a také nám ho Mercedes ukázal jako model 1:43.

Mercedes třídy E kombi bude používat stejné pohonné jednotky jako verze sedan. Očekává se i příchod rychlé verze E 63 AMG. Základ tvoří benzínová osmnáctistovka s turbem v E 200 CGI o výkonu 184 koní a diesel 2,1 l v E 200 CDI o výkonu 136 koní.

Mercedes-Benz E-Class velká fotogalerie

Mercedes-Benz E-Class fotogalerie

Zatím neznáme žádné podrobnosti, ale už podle fotografií je zřejmé, že obří kufr by klidně mohl posloužit jako nouzový obývák.

Mercedes brzy uvolní více informací a také detaily o motorech a jízdních výkonech (i o spotřebě paliva a emisích). Na to si ale ještě musíme pár dní počkat.

Na co se však můžeme těšit, je netradiční třídveřový kombík Shooting Break, který bude vycházet z konceptu z letošní Ženevy. Má se ukázat ještě letos a chce zaujmout nekonvenčně smýšlející klientelu, například zákazníky BMW řady 5 GT.

autoweb.cz

5.8.2009 8:20

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist