Mercedes-Benz ConceptFASCINATION

Už víme, jak bude vypadat další generace Mercedesu třídy E!

Mercedes-Benz představí v Paříži koncept, který napoví, jak bude vypadat připravovaný Mercedes třídy E. Koncept ale poodhalí i to, jak budou vypadat další modely postavené na základě třídy E – budoucího kombi a stejně tak i kupé CLK.

Nevíme, jestli se to zdá jen nám, ale na třídveřovém kombi něco je a možná by nebylo od věci, kdyby se Mercedes odhodlal takový výplod dostat až do sériové výroby. Přeci jen další možnost odlišit se od davu je vítána, navíc se na něj podívejte z boku, nevypadá příjemně elegantně?

Čeho se na příští generaci éčka dočkáme určitě je styl přední části včetně tvaru světel, masky chladiče a nárazníku. Také zadní část nevypadá nijak nesériově a pro konečný produkt se dočkáme jen velmi drobných změn, zejména na světlech a nárazníku.

Mercedes pod kapotou konceptu představuje motor s označením 250 CDI. Jedná se ale o dieselový čtyřválec 2,2 l s technologií BlueTec, který má slušný výkon 204 koní a neméně působivý točivý moment 500 Nm. Díky nízkému zdvihovému objemu čekejme i slušné emise a spotřebu.

Slušná práce pánové…

autoweb.cz

15.9.2008 6:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist