Mazda MX-5 Black and Matte Special Edition

Jedno z nejzábavnějších malých a relativně levných aut se dočkalo speciální edice ke svému výročí.

Malý hravý roadster Mazda MX-5 slaví dvacet let a na francouzském trhu k tomu přidává speciální edici, jenž doplňuje kreace od módní návrhářky Laury Kczekotowské. Ta oděla do luxusních šatů pokrytých diamanty modelku, kterou si ale můžete tak maximálně prohlédnout na přiložených fotkách – s autem si ji bohužel neodvezete.

Malý kabriolet Mazda MX-5 Black & Matte Special Edition byl představen na Salon du Cabriolet, Coupé & SUV v Paříži. Jak je z názvu edice patrné, celý automobil se pyšní módní matnou barvou v černém odstínu, kterou lze najít po celém autě.

Mazda MX-5 fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Mazda MX-5 fotogalerie

Výroční model je pouze o oku lahodícím a stylovém designu, proto pod kapotou k žádným změnám nedošlo. Ale pokud znáte Mazdu MX-5, víte, že více výkonu ani nepotřebuje. Vpředu tak najdete osvědčenou pohonnou jednotku 2,0 l o výkonu 160 koní, která spolupracuje s automatickou převodovkou. Aha, takže tohle pro skutečného nadšence asi moc nebude, spíše pro jeho přítelkyni…

Lze tady předpokládat, že vozy ze speciální edice Mazdy MX-5 Black and Matte nebudem potkávat na okruhu v Le Mans či Paul Ricard, ale spíše na slunném pobřeží v Nice či na městském bulváru.

autoweb.cz

23.3.2010 8:18

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist