Maskování je zbytečné, Mercedes-Benz třídy E prozrazen!

Na internetu již kolují fotky odhaleného Mercedesu třídy E, ale automobilka ještě stále testuje zamaskované prototypy.

Nový Mercedes-Benz třídy E je na našich stránkách poměrně často propíraným tématem. Mercedes si dává na vývoji pořádně záležet, proto se to tu zamaskovanými prototypy jen hemží.

Naši špionážní fotografové a informátoři vypátrali, že posledních fází testování se zúčastňují i zástupci vybraných dealerství a servisů. Z toho můžeme usuzovat jediné, Mercedes třídy E se představí velmi brzy, pravděpodobně na autosalonu v Ženevě.

Mercedes-Benz E-Class velká fotogalerie

Mercedes-Benz E-Class fotogalerie

K dnešním špionážním fotografiím totiž přikládáme i první oficiální fotografie, které se záhadně objevily na internetu. Pravděpodobně se jedná o naskenované obrázky z propagačních materiálů. Těžko říct, zda se jedná o „nechtěný“ únik, protože za tím možná stojí Mercedes sám. To automobilky občas dělají, aby vzbudily upadající zájem.

Jak už bylo řečeno dříve, nový Mercedes E dostane spoustu technologických novinek a automobilka slibuje, že se má vrátit proslavená maximální spolehlivost. Prototypy prý najezdily několik milionů testovacích kilometrů po silnicích a na simulátorech. Počkejme si proto na první svezení, kterého by se nám možná mohlo dostat již v polovině příštího roku.

autoweb.cz

11.12.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist