Lexus má v Praze nový showroom

Japonský výrobce prémiových vozů otevřel své první autorizované Lexus centrum v hlavním městě. Najdete ho v ulici Donátově.

Nový showroom vznikl přestavbou budovy, která se nalézá na frekventovaném místě u Vrchlického ulice v Praze na Smíchově. Na celkové zastavěné ploše objektu (953 m2) se nachází prodejní showroom o velikosti 310 m2 pro šest vystavených vozů.

Zakladatelem nového dealerství Lexus je holandská společnost Louwman Group, působící na evropském automobilovém trhu již od roku 1923. V historii společnosti bylo již importováno a distribuováno přes 2 milióny vozů různých značek. V současné době společnost v rámci celé evropské skupiny zaměstnává přes 1000 přímých zaměstnanců a vlastní přes 30 prodejně-servisních středisek.

„Aktivní zastoupení a rozvoj značky Lexus v České republice jsme nastartovali začátkem roku 2006. Dlouho jsme neměli žádné zastoupení v hlavním městě Praze, která je přirozeně tou nejdůležitější oblastí v naší zemi pro trh s prémiovými vozy. Nakonec nyní, po několika letech, jsem potěšen, že jsme dnes tady v Praze na Smíchově s naším novým skvělým partnerem, Louwman Motor,“ řekl přímo na místě Mika Elojärvi, viceprezident Toyota Motor Czech.

Mezi služby, které Lexus Praha standardně poskytuje, patří třeba náhradní vůz po dobu servisování vozu zákazníka, možnost odvozu vozu do či ze servisu na sjednaný termín údržby a zákazníci mohou taktéž využít špičkovou asistenční službu Lexus Euro Assistance, která je k dispozici 24 hodin denně na území celé Evropy.

autoweb.cz

11.9.2009 1:50

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist