Lamborghini Murcielago Versace

Laborghini oznámilo, že vydá další limitovanou edici ve spolupráci se slavným módním salonem.

Jestli se vám právě na stole neválí deset na stole v českých a vy nevíte, co s nimi, klidně přeskočte na další článek. Lamborghini a Versace spolupracovali už jednou, ale nyní se slavné jméno zařadilo do oficiálního programu „ad personam“ pro Lamborghini. Program ad personam je pro ty, kterým přijde obyčejné Lamborghini nudné, levné a neoriginální. A hlavně pro ty, kteří mají bezedné konto.

Svoje Lambo si můžete nechat upravit čímkoli a jakkoli, s jakoukoli barvou. Versace bude nyní pro Lamborghini něco jako AMG pro Mercedes. Ale s trochu jiným pojetím. Vznikne Lamborghini Murcielago LP640 Roadster Versace Limited Edition. Tak zní celý název.

Versace se zaměřil na individualizaci interiéru. Potahy sedadel jsou ručně vyrobeny z nejkvalitnější kůže a jsou opatřeny logy slavného návrháře. Změnilo se i čalounění palubní desky, dveří a koberečky. Logo Versace najdete i na exteriéru. Zajímavostí je čirý průhledný kryt motoru, takže se může dvanáctiválec ukázat v celé své kráse.

Pokud si objednáte Lamborghini Murcielago Versace, dostanete k němu sadu módních doplňků od kabelky, přes kufříky, sportovní tašky a peněženky až po řidičské rukavice.

Jenom doporučujeme nevyjíždět za deště. Natahovací střecha na Lambu Roadster je tak tragická, že při rychlostech nad 20 km/h do ní začne téct a při překročení 150 km/h jednoduše uletí.

autoweb.cz

25.6.2008 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist