Kompresor Roush pro Ford Mustang GT

Roush představil kompresorový kit pro Ford Mustang GT.

Roush vám asi představovat nemusíme. Z jejich dílen vyjelo již několik monster, která svými parametry zesměšní cokoli od Octavie RS po BMW z divize M. V pracovní náplni zaměstnanců firmy Roush je jak stavba kompletních aut na zakázku, tak vývoj a výroba kitů, které si můžete na vaši „ameriku“ sami v garáží aplikovat.

Posledním takovým výtvorem je kit s označením TVS2300 ROUSHcharger, který je určen pro majitele Fordu Mustang GT modelového roku 2005 – 2009.

Pokud si kit objednáte, vedle obřího kompresoru dostanete další krabici, ve které najdete upravené sání, jiné vstřikovače, řídící jednotku, několik úchytů a návod k montáži. Samotný kit zvedne výkon „pouze“ na 510 koní, ale pokud si zavoláte specialistu, dokáže vám z motoru vydolovat až 700 koní!

Myslíme, že bude rozumné spokojit se s 510 koňmi. Už tak bude mít zadní náprava s takovým výkonem co dělat. Asi nejvtipnější na celém kitu je to, že si ho doma namontujete sami, bez pomoci odborníka. Cena je bez poštovného 5899 dolarů (88 500 korun). Tuning podomácku nikdy nebyl snazší a efektivnější.

autoweb.cz

15.7.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist