Gran Turismo 5: změny počasí, model poškození a samozřejmě Nordschleife

Dokončit závod v novém Gran Turismu už nebude legrace. A obzvláště ne na Nürburgringu.

Pomalu vyplouvají na povrch informace o plné verzi simulátoru Gran Turismo 5, na který už netrpělivě čekáme. Podle posledních zpráv má pátý díl legendární hry vyjít ještě před vánočními svátky tento rok.

A co přinese GT 5 nového? Podle rozhovoru s tvůrcem Kazunori Yamauchim, který přineslo Audi na svých stránkách věnovaných Nürburgringu, se máme těšit nejen na reálný model poškození, ale i na noční závodění v real-time (čtyřiadvacetihodinovka tak bude hodně náročná) a také na změny počasí. Tím se celé Gran Turismo již přiblíží dokonalosti a ostatní hry, které lákaly právě na model poškození či počasí, tak přestanou dávat smysl.

Samozřejmě se v plné verzi objeví okruh Nürburgring Nordschleife. To bude většině z nás stačit k tomu, aby si koupila PS3, GT 5 a volant a hrála jen tento okruh pořád dokola…

Nevíme, jak vy, ale my už se nemůžeme dočkat. GT 5 Prologue jsme dohráli již několikrát a začínat znovu od Suzuki Cappuccino se nám opravdu nechce.

autoweb.cz podle gtplanet.net

15.5.2009 6:30

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist