Ford Ka si zahraje v bondovce

Fordova verze Fiatu 500 dostane roli po boku agenta 007.

Product placement je velmi účinný marketingový nástroj a firmy do něj vkládají značné vysoké sumy. Stačí, když se hlavní hrdina filmu objeví na tři vteřiny s plechovkou koly, a hned mají producenti vyděláno.

Ford je nyní společně s Aston Martinem výhradním dodavatelem automobilů pro akční filmy s Jamesem Bondem. V poslední „bondovce“ se objevil mimo jiné nový Ford Mondeo, který měl vedle létajícího Astonu DBS poměrně důležitou roli – transport agenta 007 z letiště do hotelu. Lepší reklamu si snad Ford ani nemohl přát.

Ford Ka fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Ford Ka fotogalerie

V připravovaném filmu Quantum of Solace se objeví nové supermini se znáčkem Ford na kapotě. Nebude se jednat o nic jiného než o nový Ford Ka, jehož snímky nedávno předčasně unikly na veřejnost. Automobilka tak před oficiálním debutem na autosalonu v Paříži nemá co tajit a uvolnila fotky z natáčení. Nejen že tak opět přitahuje vítanou pozornost zájemců (a hlavně zájemkyň) o atraktivní supermini, ale ještě láká diváky do kin.

Pokud se Ford Ka představí v roli dopravního prostředku rafinované agentky, nebude mít jistě James Bond moc práce ji se svým dvanáctiválcovým Astonem dohonit. Jen to nesmí v nájezdech do zatáček moc přehánět.

autoweb.cz

16.8.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist