Facelift pro Lexus IS prozrazen!

Jak už poslední dobou bývá zvykem, i oficiální fotky Lexusu IS unikly automobilce před oficiální premiérou modelu.

Tentokrát ale za předčasným únikem informací faceliftovaného IS stojí sama automobilka. Lexus přiznal, že několik týdnů před oficiálním představením rozeslal několik fotografií po japonských serverech a jen čekal, až se rozšíří do světa. Lexus tak není první ani poslední automobilkou, která k takové formě marketingu přistupuje. Ostatně se značka musí snažit upoutat pozornost veřejnosti, protože samotné změny pozná jen expert. Drobné stylistické úpravy se jako obvykle dotkly předního nárazníku a bočních zrcátek, auto dostane nová 17“ a 18“ kola, nové barvy laku a upravený stabilizační systém VDIM. Doufejme, že už nebude otravně pípat při každém zásahu a Lexus by nám udělal velkou radost, pokud by šel i úplně vypnout.

Lexus IS velká fotogalerie

Lexus IS fotogalerie

Upravený Lexus IS se ukáže naživo přibližně za měsíc na autosalonu v Paříži. Čekání si zatím můžete zkrátit přečtením našich testů radikálně odlišných modelů Lexusu: základního dieselového Lexusu IS 220d nebo benzínového IS 250 a ultimativního modelu Lexus IS-F.

autoweb.cz

4.9.2008 6:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist