Čtenářka autowebu si od nás převzala Porsche

Výherkyně velké soutěže o Porsche 911 na víkend si přišla pro hlavní cenu rovnou do garáží společnosti Dream-Cars.

Sympatická Petra z Prahy si přišla pro svou výhruPorsche 911. Sice ho má od nás „jen“ na víkend, ale i tak je podle svých slov nadšená a velmi překvapená, protože ještě prý nikdy nic v životě nevyhrála.

Petra se svěřila, že se jí Porsche 911 moc líbí a doufá, že si ho i pořádně užije. Prý je docela ráda, že má toto konkrétní auto automatickou převodovku, takže se nebude tolik bát.

„Později si určitě koupím nějaké velké a bezpečné auto, ale teď bych byla za takovýhle sporťák šťastná,“ říkala Petra, když jsme se jí ptali, jaká auta se jí líbí.

Na otázku, zda už podobným autem jela, odpověděla, že její přítel sice rychlé auto má, ale spolu jezdí spíš pomaleji. Tak doufá, že se s Porsche konečně pořádně svezou. „Pokud ho tedy pustím za volant,“ vtipkovala Petra.

My Petře gratulujeme a přejeme jí životní zážitek. Nesmutněte, že se nedostalo právě na vás. Chystáme další soutěže a třeba to budete právě vy, na koho se usměje štěstí.

Redakce Autoweb.cz chce také poděkovat všem partnerům soutěže, především pak společnosti Dream-Cars a jejímu jednateli Martinu Cieslarovi.

autoweb.cz

7.9.2009 1:32

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist